peperonity.net
¡Bienvenido/a, Invitado/a! Usted no es conectado/a.
Iniciar sesión O Unete gratis!
 
Permanezca conec...
¿Ha olvidado sus detalles de inicio de sesión?

Iniciar sesión
Permanezca conec...

Gratis!
Comience!

Página de texto


incest-price.peperonity.net

SESTRA SUZANA I MAMA XV

Prvom prilikom, nakon tog prvog i jedinog sexa s Natašom, rekao sam Suzani da me više ne dovodi tako pred svršen čin i da me ne ubacuje u mamin krevet, jer «to» ipak ne mogu. Suzy je šutila par trenutaka, a zatim je hladno odgovorila: «Ok, slatki moj braco... onda ćemo ovo nas dvije obavljati same, a ostalo ćemo izvan kuće... Nadam se da se između nas dvoje ništa ne mijenja...» i izašla iz kuće.
A što je značilo to da će njih dvije «obavljati same» i «izvan kuće» postalo mi je jasno već narednih dana kada sam počeo na neki način žaliti što sam se isključio iz svega toga...


Naime, prvo je Suzana prestala dolaziti u moju sobu kako je običavala, ali sam to tumačio njenom bojazni da nas mama ne ulovi ili obavezom da bude malo više s mamom dok je tu. A mama je uglavnom bila vani sa društvom koje dugo nije vidjela ili je u svojoj sobi ljenčarila, puštala porniće (koje sam mogao čuti iz hodnika) i lickala se za izlaske. Međutim, jedne noći došavši kasno kući začuo sam iz mamine sobe orgazmičko roktanje i dahtanje i pomislio da Nataša opet pušta porniće i masturbira novim igračkama koje je donijela iz Njemačke, ali sam ubrzo shvatio da su to njen i Suzanin glas. Hitro sam se zavukao u sestrinu sobi pa izašao na balkon i provirio kroz balkonski prozor... Nataša i Suzana... majka i kćer... u najvatrenijem sexualnom zanosu.
Suzana je bila nagužena četvoronoške, a mama je s velikim pričvršćenim penisom prodirala u kćerku zguza. Snažno, duboko... gumeni penis bio je ogroman (poslije smo ga Suzy i ja mjerili - 27 cm) i skoro sasvim je ulazio u nju.
«Evo ti droljo mala... evo ti mamin kurac... da me zapamtiš slatka moja droljice... kako te jebe mama, ha... kako mama jebe... da te čujem...? Jebe li mama bolje od onih prljavih dripaca... ???!» siktala je mama dok ju je tucala. I ona je bila uzbuđena i tako je i zvučala. Obrađivala je kćerku kao da se takmičila sa svim Suzaninim ljubavnicima. Objema su velike sise klatile, butine su im se sudarale uz pljesak, a Suzana je bila sve zanesenija.
«Ooooooo..... mamaaaaaa... tooooo... oh, kako jebeš... ne, ne, nemoj prestati još malo, još malo... jooooooooj» svršavala je Suzana, a mama se radovala koliko i ona sama. «Tako, tako... kćeri moja... vidiš kako možeš... jel ti ovo četvrti put, ha... Mmmmmm tako, tako.... možeš ti svršiti još koji puta.... Kad mama jebe, nema odmora.... ne pada kita... Sve za moju kćerkicu.... Hajde okreni se na leđa... Hajde Suzy moja.... mmmmm, kako si mi zgodna... volim karati ovako zgodne cure.... Tucala sam ti i onu tvoju Gertrudu... onu školsku prijateljicu.... Mmmmm.... Kad si ti otišla u Jugoslaviju, mala je patila za tobom pa sam je ja «tješila». Fino smo se zabavljale, baš.... hajde.... lezi na leđa.... Hoće mama malo da ti legne među noge.... taaaako... gore noge... dođi mi još jednom.... pa ćeš ti poslije karati mamu...»
Raspametio sam se od svega što sam vidio i čuo. Bilo mi je jasno da mi Suzana ne dolazi jer je našla novu, još žešću zabavu. Karala se s mamom, a već sam znao da je voljela žene. Gertrudu, Zvjezdanu, skoro sve frizerke iz salona je povalila.... i sada mama ! Kurac mi je stajao tvrd kao kamen i bio sam skoro nesretan što nisam s njima u krevetu. Ali, istovremeno me nešto i odbijalo. Gledao sam ih i drkao.
Bile su u klasičnoj misionarskoj pozi, ali je to izgledalo mnogo uzbudljivije, nego da gledam sebe i Suzanu u ogledalu što smo nekad običavali. Dvije zgodne, sisate žene. Mama je kao muškarac namjestila glavić «gumenjaka» na sestrin muf i lagano joj ušla. Suzana je uzdahnula, a zatim su obje počele miješati. Zatim ju je mama zažvalila da se Suzy sva izgubila. «Oh... kako je divno... još, još.... to mamice... mmmm kako me dobro jebešššš.... najbolje... tako... voliš moju pičkicu... znaš što joj treba... mmmmm.... još malo... pa ovo je fantastično... hajde mama još malkice ubodi svoju curicu.... mmmmm...» bulaznila je Suzana, a Nataša je radila bokovima poput najboljeg ljubavnika. I Suzani nije puno trebalo. Za par minuta začulo se njeno bučno svršavanje uz otegnuto «joooooooooooj!» a zatim je mama prestala micati guzicom među njenim nogama i ostala ležeti na njoj ljubeći je.
Tako sam želio ući i zabiti vreli kurac mami u guzicu.... mami koja je tog momenta bila na svojoj kćerci, ali su me posljednji ostaci zdravog razuma sprječavali da to ponovo uradim. Drkao sam divlje i snažno i razlijevao spermu po balkonu, a njih dvije su nastavljale seansu. Nakon pet orgazama bio je red da Suzana odradi mamu koja je imala svoje želje, a Suzy je bespogovorno sve izvršavala.
«Lutko moja... mama voli fist... ti imaš tako lijepe ruke, nježne prste... hajde zavuci je mami... štipni me za jajnike... samo polako...» zapovijedala je mama Nataša i sama se namještala. Lijegala na leđa zadizala noge i širila nakvašene usmine. Suzana je lagano, kako ju je Zvjezdana učila, zavlačila prst po prst i vrlo brzo su svih pet nestali u mami.
«Tako lutko... sad polako okreći ruku... mmmm... pažljivo neka uđe cijela šaka... taaaakoooooo.. oh, super je... mmmm...» Suzanina ruka nestajala je u mami do zglavka, a zatim je mama imala nove zahtjeve. Tražila je da Suzana lagano rotira šaku u njoj i da je istovremeno liže po klitorisu. Suzana je vješto lizala, a mama se gubila u zanosu. Vrlo brzo je prvi puta svršila, već napaljena karanjem kćerke, ali je Suzana nastavila da joj radi fist. No, promijenile su pozu, a da ruku nije izvadila iz mame. Nataša se lagano okrenula na koljena i sada je bila nagužena na sred kreveta stenjući životinjski...
«Hajde... još mi je gurni.... može još stati u mene, još... uhvati me za maternicu...mmmm oh, kako sam prokleta, kako volim puniti ovu moju pohotnu pizdurinu... daj, kćeri.... daj mami mesa među noge...» vrištala je mama dok joj je Suzana zavlačila ruku još dublje. Nestao je i ručni zglob u mami, a ona je tražila nove podražaje.
«A sad je vrti u meni... nemoj vaditi samo vrti.... mazi me prstima po jajnicima...i liži mi šupak... Hajde zažvali mi moj jebeni šupak.... volim tvoj jezik u guzici mačkice moja... Mmmmm... kakvu je jebačicu mama sebi rodila...!» Bez pogovora Suzy je gurnula jezik u njen čmar i vidjelo se da se trudi podražiti je što više. Ja sam drkao već drugi put ne mogavši odvojiti pogled od mame i sestre silno im zavideći na užitku iz kojeg sam se sam isključio.
Nešto su nerazumljivo mumlale, a onda sam shvatio o čemu. Mama je tražila da joj u šupak zavuče dildo, da je istovremeno fistira, a ona sama si je drkala klitoris i svršavala u talasima. Bilo je fantastično. Svakih par minuta mamu je potresao orgazam od kojeg je urlala i bijesno vrtjela glavom rijući licem po posteljini.
«Evo.... vidiš.... ovako možeš svršiti deset puta... samo dobar fisting, komad u guzu, prstić na klit... i nema kraja... Mmmmm... uuuuuuhhh.... evo ja ću opet... to kćeri... tooooooo uh! O, kako volim kad sam sasvim napunjena...» Svršila je a zatim se svalila potrbuške po krevetu i glasno disala. «E... sad izvadi ruku iz mene.... sad će tebi tvoja mamica isto ovo raditi... Vidiš mila... osam puta sam svršila... to je sex !»
Ležale su neko vrijeme nepomično jedna preko druge, a ja sam ponovo drkao i ponovo špricao po balkonskim prozorima. Bilo je neobično to moje voajersko incestuozno iskustvo. Sasvim novo uzbuđenje za mene, ali ne toliko da bih izgubio glavu i bacio se među njih.l Povremeno sam se pitao - a zašto ne ? Pa već sa se odavno sexao sa sestrom i zabio ga mami.... Ali nešto me sprječavalo. Nisam se mogao suočiti sa maminim pogledom i nisam mogao pretpostaviti njenu reakciju. S druge strane... ona se divlje i razvratno sexala sa kćerkom pa zašto ne bi i sa sinom ? Sa mnom. Čini mi se da je kočnica ipak bila samo u meni, a da bi mama vrlo brzo popustila pred prizorom eregiranog kurca. Ipak... to se nikad više nije dogodilo.
Međutim, promijenio se moj odnos sa Suzanom. Sestra je u tih dva mjeseca koliko je mama bila doma uglavnom spavala s njom ili su obje bile negdje vani na partijima do jutarnjih sati. Rijetko sam imao priliku i porazgovarati sa Suzanom. Sasvim je otkačila uz mamu i nekako zaneseno mi pričala o njoj...Esta pagina
Ayuda/Pregunta... | Términos | Publicado por
Início Personas Imágenes Vídeos Sitios Móviles Blogs Chat
Top
.